GEINTERESEERD IN RUIMTEVAART?

Wel ik kan er niets aan doen, maar alle planeten in het Universum staan met naam en wel ontdekt. Niemand weet precies hoe het Universum in elkaar zit. Er valt op zich nog heel veel te winnen op dat gebied, want als het volle maan is gebeuren soms onverklaarbare dingen zoals de mens doet anders de menselijke Hormonen spelen ineens op mensen hebben meer zin in sex.

WATERSNOODRAMP:

Het is 1 februari 1953 VOLLE MAAN het is springtij en orkaankracht Zeeland staat gevoegelijk helemaal onder water en Zuid-Holland en Oost-Brabant ook daardoor is de Biesbosch ontstaan die loopt tot aan Dordrecht. Vaak voorafgaand door een hele heldere avond en nacht en buitengewoon warm.

INBREKERS ZIJN OOK BEZIG MET HUN WERK.

Ook dat gebeurd meer dan menig mens denkt bij volle maan ze hoeven niet extra een zaklantaarn mee te nemen ze zien genoeg, ook gebeuren er meer ongelukken en schietpartijen.

DE RUSSEN ZIJN HUN LAATSTE RAKET NIET DE BAAS.

Er zijn grootte problemen met de laatste raket die gelanceerd is die ging nog niet eens een baan rond de aarde nee voordat hij de dampkring verlaat probleem de raket komt in een boog weer terug, dat moest eten en drinken brengen naar het ISS ruimtestation

WAPENWEDLOOP

Nu de Russen daar geen goeie stuiver mee kunnen verdienen leveren ze wapens aan Irak en Irak zal dan wel een exportproduct hebben waar de Russen tekort aan komen vanwege de sancties.

DE ONTDEKKING:

Voor mij was het een openbaring dat de werkelijk allergrootste telescoop op Aarde in Chili staat die zelfs UFO’s waarneemt dat zou je ook niet denken van zo’n land.

Vriendelijke groet Saskia Borst

Advertenties

Mijn blogs zijn bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar. Er kunnen namelijk wat schokkende verhalen tussen zitten. Maar ik heb nog een vraag ik zoek nog steeds een sponsor die mij wil helpen om deze blogs te kunnen uitgeven (autobiografisch) in een boek, graag een reactie?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s