MOETEN WE MET ZIJN ALLEN GAAN BELEGGEN OM EEN REDELIJK PENSIOEN TE HEBBEN!

De jongere generatie is er al druk mee bezig om later, wegens de bezuinigingen en ook op de pensioenen die flink gekort zijn dan blijft over voor oudere mensen sparen wat gebeurt er nu de spaarrente wordt drastisch naar beneden gedaan. Van 2% rente op je spaarrekening tot nu slechts 0,8 verschild van Bank tot Bank.

DE GROOTSTE DIEVEN ZIJN DE BANKEN!

De banken steken zoveel geld in hun zakken en houden dit dan voor zich zelf mensen met risico hypotheken die deleten ze direct het cruciale punt is als ze op vallen staan of overheidssteun nodig hebben, moeten ze toch eerst de boekhouding laten zien, maar dan nog verzwijgen ze het allerbelangrijkste deel betreffende de boekhouding dat, geven ze niet mee.

EN WAAROM DOEN ZE DAT?

Anders moeten ze een winstwaarschuwing afgeven en met Staatssteun zijn ze beter af als, er maar geld binnenkomt.

EN DAN DE ING.

Schande dat jullie geen excuus maken omdat er toch bonussen zijn uit gedeeld ABN AMRO heeft wel excuus gemaakt tegenover hun klanten, dat verhinderde echter niet dat het storm liep bij de ABN AMRO, van mensen die achter elkaar hun rekening kwamen opzeggen ik heb het nog nooit zo druk gezien, zelf was ik daar ook al mee bezig.

DIJSELBLOEM JE BENT GEEN KNIP VOOR JE NEUS WAARD!

En dat meen ik nu eens echt de blauwdruk om te bezuinigen heeft hij in de EUROPESE UNIE tegenover Cyprus uitgevonden, maar niet alleen. Vele banen zullen jou neus nog voorbij gaan!.

GAAN WE BELEGGEN? RTL 7 GEEFT CURSUSSEN.

Wat gaan we hier mee doen je betaald je leven lang om een leuk leven na de periode van werken en je wilt dan aardig rondkomen, is dit de enige optie? WEL DAN IS NEDERLAND VER GEDAALD ERG VER, DIT WORDT NOG JAREN 30.

Vriendelijke Groet Saskia Borst

Advertenties

Een gedachte over “MOETEN WE MET ZIJN ALLEN GAAN BELEGGEN OM EEN REDELIJK PENSIOEN TE HEBBEN!

Mijn blogs zijn bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar. Er kunnen namelijk wat schokkende verhalen tussen zitten. Maar ik heb nog een vraag ik zoek nog steeds een sponsor die mij wil helpen om deze blogs te kunnen uitgeven (autobiografisch) in een boek, graag een reactie?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s