Mine Life In A Book.

Zelf ben ik geen makkelijke prater, moeilijkheden houd ik dan ook graag voor mij zelf. ( Dat is een trekje van mijn vader).

Most people say to me you are a Noble Person.

Wel ik herken mijzelf daar niet in, want in mijn boek haal ik ook scherp uit, naar bepaalde mensen en  wat ik jaren geleden geschreven heb, komt helaas nu uit.

Als ik dezelfde voorspellingsgave heb, zowel van mijn vader en moeder, dan is het ook niet verwonderlijk dat, ik dat doe, alleen ik wil het nog graag uitgeven. Maar een drukker vinden is geweldig moeilijk.

Tips are on this site, or on volgutopia mine site where are i’am working from. Who somthing know please, let me know.

Het is een vrij dik pakket en het staat nu eigenlijk te verstoffen in de kast achter me in de werkkamer. Ergens vind ik het gewoon doodzonde je steekt je hart en ziel er in, af en toe pleng je een traantje, omdat je ziet wat je is overkomen en aan de hand van de beelden die je weer voor je ziet, denk je hoe is het in Hemelsnaam mogelijk, dat, dat gebeurd is.

And I Have Still Diffeculty’s With It.

En nog steeds als ik weer eens ergens tegen aanloop (werk het wegpesten). Een werkgever hoort dat niet te doen, dat is gebeurt, vergeten doe ik het niet en vergeven kan ik het zo ook niet. Op 26 of 28 augustus 2013, kwam ik net terug van vakantie. Ging dus weer werken en in twee weken tijd hadden ze me overspannen gemaakt (ik wist te veel) en waarom een man dient toch immers de baas te zijn en niet een vrouw.

This Wash Discrimination First Class.

Dit was discriminatie 1e klas een vrouw heeft (naar haar) kwaliteiten even veel recht als een man. Artikel 1 van de Grondwet wordt elke dag weer geschonden. Enkele voorbeelden die ik heb meegemaakt en nog steeds meemaak. Discriminatie op leeftijd (werkgevers hebben liever 18 jarigen), mocht bij een specialist geen mening hebben (ken toch mijn eigen lichaam), nu heb ik een betere. En als ik mij niet bekeer tot de Islam, dan wordt mijn kop (hoofd) van mijn romp gescheiden en ik zou elke avond de Koran moeten lezen. Geen vrijheid van Godsdienst/Geloof.

My husband where shocked when i told it him.

Mijn man zal ten alle tijde strijden voor mijn welzijn, hij zal dit doen op zijn eigen manier. Toen de Koning, nog geen Koning was, sprak hij het als volgt uit “Ik zal te vuur en te zwaard ten alle tijde vechten voor behoud en welzijn van mijn kinderen en mijn vrouw”. De rest doet er niet toe, mijn man probeert hetzelfde te doen.

I iggnore the economic and her factory’s

Ik stoor me erg aan de economie, je wordt keer op keer belazerd waar je bij staat. Ook al stemmen we straks opnieuw NEE tegen het asiosiatie verdrag tussen Oekraïne en de Eurozone, niet handig zo krijg je een derde wereldoorlog, het is daar nog steeds rommelig (separatisten) weten van geen ophouden.

Those Are Things They Hold Me Bizzy, And Things That They Are Happend Into Mine Live.

Categorie Mine Live.

Advertenties

Mijn blogs zijn bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar. Er kunnen namelijk wat schokkende verhalen tussen zitten. Maar ik heb nog een vraag ik zoek nog steeds een sponsor die mij wil helpen om deze blogs te kunnen uitgeven (autobiografisch) in een boek, graag een reactie?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s