Vervolg 3 Waarom Ik?

Iedere keer maar of ik niet een klein foutje zou maken en me er vervolgens op aan kunnen spreken, ook al was het mijn fout niet valse beschuldigingen en daar heb ik de grootste hekel aan, vals beschuldigd worden als je nog niet op je werk bent, of er al een plan gesmeed wordt. Die valse beschuldigingen kwamen in die periode nogal ééns erg vaak mijn kant uit, gewoon achterbaks en ik begon tegen gas te geven, nu dat werd ook weer niet gewaardeerd.
             Vervolg 3 Waarom Ik? In De W.S.W Geduwd?
Allemaal waarom vragen, zoals gewoonlijk moesten ze mij hebben altijd was het, dat een ander riep “Sasha kom dit pallet halen”, gebiedende wijs werd je dat even duidelijk gemaakt. En ik hield echt niet van die toon, als het moet kan ik snibbig terug doen, maar probeer me in te houden. “Woef ben je hondje niet” als het te lang aanhield deze toon “van doe dit eens en doe dat eens” ze draaide een mens hor en dol. Op een gegeven moment zei ik gewoon maar de waarheid dat ze een beetje normaal moesten doen, ze moesten dat leren handelen, moest ik ook toen ik om de waarheid vroeg en die kwam keihard aan, kon en kan me niet schelen of die voor hun keihard aan kwam. Waar ik ook gewerkt heb, ze gaven me altijd enige, dus bepaalde verantwoording, dus beslissingen zelf leren en durven nemen, daar leer je van, je kunt ook ongenadig op je gezicht gaan, hoort er bij met vallen en opstaan leer je het wel, daarbij heb ik nogal vaak in een ziekenhuis gewerkt met dieren. Leuke job. Radbout ziekenhuis, in het Academisch ziekenhuis Gent (België) en last but not least de Klokkenberg te Breda, daar ging ik over de verlofkaarten van de Specialisten alles, maar dan, ook echt alles bijhouden, eveneens ziekmeldingen, afspraken buitenshuis, plus de telefoon aanpakken, naar Algemene zaken post ophalen, zo zaten er ook faxberichten bij. En op het archief gewerkt, nou ja je komt wat tegen hoor, daar gold dan, ook een zwijgplicht die je moest ondertekenen, God wat heb ik daar veel geleerd, het Radbout en de Klokkenberg sprongen er voor mij uit qua baanervaring en leerervaring op te doen plus regelmaat die twee vond ik echt te gek.
           Waarom Ik Vervolg 4 Buiten De W.S.W
Dus laat nooit, maar dan ook nooit, meer iemand tegen mij zeggen dat ik niet buiten de W.S.W kan. Als je bovenstaande banen buiten de W.S.W gewone reguliere banen dus, dan ben ik te goed voor de W.S.W. Punt is ik kan daar geheel en al niet echt goed tegen, als ze wisten wat ik aan een schat aan ervaringen heb opgedaan, beter gezegd werkervaring buiten de W.S.W en al deze ervaringen, heb ik onthouden, dus medisch ben ik redelijk onderlegd en ik zoek nog steeds naar nieuwe uitdagingen, maar in die situatie lukt me dat niet, je hebt nu éénmaal die W.S.W sticker op je rug en je komt er nooit meer vanaf. W.S.W betekend trouwens Wet Sociale Werkvoorziening, nu heet dat, W.W.N.V, dit betekend op zijn beurt weer Wet Werken Naar Vermogen. Klinkt prachtig, maar achter een bureau kan ik ook wel van alles bedenken, maar de praktijk is de beste leermeester. Het is er alleen maar Asociaal Werkvoorziening geworden. Nou de W van Wet is er van afgehaald en de S zoals ik reeds en ook ik, maar ik niet alleen, bijna de 700 man die er werkte er vaarde het als Asociaal. Dus je chef zal zich nooit correct gedragen naar welke werknemer ook, ze moesten het beleid uitvoeren, heel kleinerend tegen de mensen, beschuldigend, kan het niet sneller. “Wet Werken Naar Vermogen is het toch” “ja weer in hun kruis getast”. En dan nog wat er werd duidelijk met twee maten gemeten (elke afdeling). De één mag alles de anderen hebben maar mooi op te zitten alsof je, je chef hun hondje Fickie en mooi pootjes op commando moet geven, mij niet gezien, heb meer gezien in het mijn leven. Met alle vooraf – gaande werkervaringen, plus dat ik nog zitting heb in de Onderneming – Raad. Gewoon afgekort O.R dat gebruik ik dan maar om mijn horizon te verbreden. Juist om daar mijn ongerief namens de achterban en die ik zelf heb, dan te kunnen uitten.
Advertenties

Mijn blogs zijn bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar. Er kunnen namelijk wat schokkende verhalen tussen zitten. Maar ik heb nog een vraag ik zoek nog steeds een sponsor die mij wil helpen om deze blogs te kunnen uitgeven (autobiografisch) in een boek, graag een reactie?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s